November 27, 2014, 10:52:26 PM

Login with username, password and session length

FORUM POSTING GUIDELINES - Please read and follow them.

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: clean install on localhost of joomla 2.5.0 and jreviews  (Read 1263 times)
rob morphet
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6


« on: January 27, 2012, 04:44:45 PM »

HI, really like the jreviews and desperate to get this working on trial so I can buy the real deal. (been burnt with WPMU-Dev stuff before) so want to see this working first!
I am not a dev guy, just regular joe, so please be cool and easy with me!

Install the XAMPP tool, and config all okay, great.
Clean install the Joomla 2.5.0 pack
Install the ioncube tool, alls good. Have curl etc
install the Jreviews as per the walk though, and get confirmation the com_s2framework_1.4.zip has loaded great.
install the second pack, com_jreviews_2.3.zip, and alls good, get 3 success posts.
click on article and get the following error:

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in C:\xampp\htdocs\Joomla\components\com_jreviews\jreviews\includes\plugins\jreviews.php on line 43
The S2 Framework required to run jReviews is not installed. Please install the com_s2framework component included in the jReviews package.


This is the 4th time I have tried, and I have even un-installed everything, deleted the folders and tried again.
Please, any ideas, searching google wont turn anything up either.

your, desperate! Embarrassed

Rob
Logged
Alejandro
Global Moderator
Administrator
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 32276


« Reply #1 on: January 27, 2012, 05:07:52 PM »

Disable DEVELOPMENT error reporting in Joomla configuration.
Logged

http://www.reviewsforjoomla.com/testimonials Leave a testimonial for JReviews
rob morphet
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #2 on: January 28, 2012, 01:47:35 AM »

Thanks Alejandro
so I followed the install and selected site/global config/system/Debug Settings/Debug System/[No]
and have selected site/global config/server/Error Reporting/[none]

re-started both pc and xampp and still get the S2 error when trying to add a new article still (have imported test data from joomla okay).

http://localhost/joomla/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit
gives
The S2 Framework required to run jReviews is not installed. Please install the com_s2framework component included in the jReviews package.

Would it be easier if I installed online?

I want this to work as I have loved the demo's I have seen
Logged
Kristian
Global Moderator
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 11763


« Reply #3 on: January 28, 2012, 06:11:45 AM »

http://localhost/joomla/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout=edit
gives
The S2 Framework required to run jReviews is not installed. Please install the com_s2framework component included in the jReviews package.

From your first post it wasn't clear that you were editing the article in Article Manager in administration.
Here is a patch for this problem:
http://www.reviewsforjoomla.com/forum/index.php?topic=18621.0
Logged

rob morphet
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 6


« Reply #4 on: January 29, 2012, 02:25:10 PM »

Hi, had tried that, loading in to plugins/content/jreviews without success.

I have just removed and re-loaded everything Inc Xmapp and ioncube) again and now its working, maybe a fresh set of eyes and confidence I was doing the right process has helped.

really appreciate your support guys, thank you
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!

Other Joomla Sites

Follow us on